DIGITALE SKJEMA

Spørreskjema

Tenk kunnskap!

Spørreundersøkelser brukes for å samle informasjon og meninger fra en gruppe mennesker, som evaluering etter en konferanse eller feedback på produkter. De gir innsikt i kundenes behov og preferanser, og kan brukes til å evaluere kundetilfredshet, få tilbakemeldinger på nye ideer eller produkter, måle effektiviteten av markedsføringskampanjer og utforske trender i samfunnet.

Dette får du

N

Et rikt spørreskjema-verktøy:

Systemet tilbyr flere typer svaralternativer som, nedtrekksmenyer, knapper, sjekkbokser, smilefjes, stjerner og terningkast. Dette for å unngå at respondentene blir lei.  

N

Del skjemaet hvor du vil

Del skjema på en rekke forskjellige måter,  e-post, SMS, sosiale medier, nettsider, mobile enheter og mer.

N

Tilgangskontroll:

Del svarene med autoriserte personer.
.

N

Analyse og rapportering:

Systemet generere rapporter som gir innsikt i resultatene. 

Alle typer spørreskjema 

N

Kundetilfredshet:

Spørreundersøkelser brukes ofte for å evaluere kundenes tilfredshet med produkter, tjenester eller kundeservice. Ved å samle tilbakemeldinger kan bedrifter identifisere områder som trenger forbedring eller som kundene er spesielt fornøyde med.

N

Produktutvikling:

Spørreundersøkelser er nyttige for å samle feedback og meninger om nye produkter eller tjenester. Bedrifter kan bruke denne informasjonen til å justere og forbedre sine produkter før de lanseres på markedet.

N

Markedsføringsanalyse:

Spørreundersøkelser kan hjelpe bedrifter med å måle effektiviteten av markedsføringskampanjer ved å samle inn data om hvordan folk oppfatter annonser, kampanjer eller merkevareimage.

N

Idegenerering:

Ved å samle inn meninger og forslag fra kunder gjennom spørreundersøkelser, kan bedrifter få verdifulle ideer til nye produkter, tjenester eller forbedringer av eksisterende løsninger.

N

Samfunnstrender:

Spørreundersøkelser kan også brukes til å utforske trender og holdninger i samfunnet. Ved å stille spørsmål om ulike emner kan forskere eller organisasjoner samle inn data som gir innsikt i folks meninger, holdninger og atferd.

Ønsker du å vite mer om våre tjenester og hvordan de kan hjelpe deg?

Vi er klare til å svare på alle dine spørsmål og gi deg en grundig forståelse av hva vi tilbyr. Enten det gjelder online booking, påmelding, spørreskjemaer, andre skjemaer, tekniske spørsmål, priser eller andre ting du lurer på, er vi her for å hjelpe.