Digitale skjema

Påmeldings-

skjema

Tenk digital flyt!

Lag et enkelt påmeldingsskjema på 5 minutter eller bygg en fullstendig nettside med program og all annen informasjon deltakerne trenger for å melde seg på til kursene, konferansene og andre arrangementene dere arrangerer. Så snart påmeldingen har startet, kan du som arrangør administrere deltakerlisten og sende ut relevante oppdateringer før og under konferansen

Dette får du:

N

Komplett påmeldingssystem som sørger for god og friksjonsfri påmeldingsprosess for deg og dine deltakere.

N

Dynamisk autoflyt som gjør selv komplekse skjema enkle.

N

Kraftig CRM-løsning som gir deg full kontroll på deltakere. Informasjonsflyt via e-post og SMS og "min side"

Pushvarsler. F. eks. påminnelser til ulike grupper basert på deltakerstatus og hva de har krysset av for i påmeldingskjema.

Bygg etter fantasien din

Endelig et designverktøy uten grenser. Nordic Multiforms er som en drøm for deg som elsker å perfeksjonere påmeldingprosesser. Enkel å bruke, men med fleksibiliteten til å skape

Bruk standard maler som matcher din bedriftsprofil og start påmelding på 10 min, eller skreddersy unike påmeldingsprosesser.

Send stilige e-postinvitasjoner (tilpasset mobiltelefon) eller del lenke til påmeldingskjema via dine andre kanaler.

Bygg ev. en nettside rundt påmeldingssiden din med stilig program og praktisk informasjon.

Modul

Påmeldingsmodul med uendelige muligheter

Denne modulen er vår mest omfattende og kraftfulle løsning. Den inkluderer alle nødvendige funksjoner og logikk for sømløs gjennomføring av kurs, konferanser og events.

Ønsker du å vite mer om våre tjenester og hvordan de kan hjelpe deg?

Vi er klare til å svare på alle dine spørsmål og gi deg en grundig forståelse av hva vi tilbyr. Enten det gjelder online booking, påmelding, spørreskjemaer, andre skjemaer, tekniske spørsmål, priser eller andre ting du lurer på, er vi her for å hjelpe.

Vi gratulerer Festus Event med nytt påmeldingssystemet.

Festus Event ble etablert allerede i 1989 og har gjennom alle disse årene levert utstyr og kreativt innhold til mer enn 3000 vellykkede arrangementer. Festus ordner arrangementer til spennende reisemål både i inn- og utland. Vi gleder oss over å være underleverandør.