Digitale skjema

Du er i godt selskap

La oss gi deg et kundeløfte.

For at vi som selskap skal lykkes har vi forstått at alt handler om deg og dine deltagere. Vi (du og oss) skal sammen skape innovasjon med bevisst fremtidsrettet utvikling. Vi skal sørge for at dine krav får fremtiden til å skje ved å kontinuerlig utvikle teknologi på dine premisser. 

Konkurransen i markedet for digitalisering tilspisser seg. Det sies at de aktørene som kan regnes med i fremtiden er de som klarer å levere en sømløs, transparent og kostnadseffektiv brukeropplevelse på kundenes premisser. Denne utfordringen skal vi ikke bare bestå, men vi skal gjøre det til en verdi for selskapet og kalle det et «kundeløfte». 

Dagens Perspektiv Logo

Dagens Perspektiv

Arrangerer blant annet konferanser som “Arbeids- og velferdskonferanse”

 

Oslo Taxi

Flere tusen sjåfører har sin egen ‘Min side’. Nye sjåfører sender inn søknadsskjema og booker selv tid for intervju. Deretter gjennomgår de et opplæringsløp med flere kurs og tester. Bruksområdene er mange. Taxisieiere blir innkalt til periodiske kontroller og benytter kalenderbooking.

Dagens Perspektiv Logo
Dagens Perspektiv Logo

Destinasjon Drammen

Arrangerer blant annet byvandringer og visningsarrangementer for å profilere Drammen by.

Opplevelse

Opplevelse er Miljøfyrtårnsertifisert og skreddersyr eventer med fokus på minst mulig klimaavtrykk og mest mulig woweffekt. Har avdeling i Oslo og Bergen.

Dagens Perspektiv Logo
Dagens Perspektiv Logo

Universitetet i Sørøst-Norge

Norge og Horten er sentrale når det gjelder autonome skip. Universitetet inviterte til spennende kunnskapsdager der deltakere fra hele landet deltok i flere spennende aktiviteter i Horten.  

AFF

Administrativt Forskningsfond ved Norges Handelshøyskole (AFF) er en norsk stiftelse med formål å utvikle og anvende kunnskap om organisasjon og ledelse gjennom utviklingsarbeid, rådgivning, forskning og lignende virksomhet.

AFF tilbyr blant annet Solstrandprogrammet, et omfattende og krevende lederutviklingsprogram. Dette er en unik møteplass for erfarne ledere som ønsker å utvikle sitt lederskap. Programmet er rettet mot ledere på høyt nivå.

Dagens Perspektiv Logo
Dagens Perspektiv Logo

KBV Norge

Vi tilbyr og gjennomfører bransjetilpassede PKK-kurs for lette kjøretøy, Diagnose-kurs, AC-kurs, Hjulvinkel/Hjulstillings-kurs, Dekk og Felg-kurs, Elbil-kurs og andre tekniske kurs. Vi kan også tilby tilpassede kurs for ditt tekniske og salgs personell etter ønske. Alt som sikrer at verkstedets og salgspersonell, har den forventede tekniske kompetanse hos godkjente merkeforhandlere, og frie verksteder

Ønsker du å vite mer om våre tjenester og hvordan de kan hjelpe deg?

Vi er klare til å svare på alle dine spørsmål og gi deg en grundig forståelse av hva vi tilbyr. Enten det gjelder online booking, påmelding, spørreskjemaer, andre skjemaer, tekniske spørsmål, priser eller andre ting du lurer på, er vi her for å hjelpe.