Digitale skjema

Om oss

Men det handler mest om deg

Hva er Nordic Multiforms?

Skybasert SaaS-tjeneste, som samler alle bedriftens skjemaer på et sted og sørger for trygg og effektiv flyt mellom : Arrangører og deltakere // arbeidsgivere og ansatte // bedrifter og kunder // organisasjoner og medlemmer // skoler og studenter // og ellers alle andre som vil kommunisere interaktivt med sitt publikum.

Hvorfor ble Nordic Multiforms startet?

Vi tror at bedrifter og organisasjoner i langt større grad vil trenge mer komplekse verktøy i fremtiden for å imøtekomme nye krav til gjennomføring av kurs, konferanser og ulike digitale markedskampanjer.

Det er denne troen som gjør at vi sammen med kunder motiveres til å skape bedre og bedre flyt i kommunikasjonen mellom for eksempel arrangør og deltagere.

Det å arrangere kan være så mye. Vårt verktøy skal ikke begrenses til kurs og konferansemarkedet. Vi skal være innovative og skape nye digital produkter og utvide målgruppen. Derfor startet vi nytt selskap. Vi skal tilby noe nytt!

Hvorfor heter vi Nordic Multiforms?

Navnet henger sammen med ambisjonene til selskapet. Per nå er vårt hjemmemarked i Norge, men vi planlegger for å levere tjenesten i hele norden. Selskapet heter Nordic Multiforms. I det ligger det en ubegrenset bredde i produktet vi er i ferd med å bygge. Vi skal produsere alle type skjemaer med tilhørende logikk for å skape god digital flyt for våre kunder. Skjema og logikk er det vi kan best, og det eneste vi skal drive med.

Ønsker du å vite mer om våre tjenester og hvordan de kan hjelpe deg?

Vi er klare til å svare på alle dine spørsmål og gi deg en grundig forståelse av hva vi tilbyr. Enten det gjelder online booking, påmelding, spørreskjemaer, andre skjemaer, tekniske spørsmål, priser eller andre ting du lurer på, er vi her for å hjelpe.