Digitale skjema

Velkommen til en helt rå skjemabygger

Tenk frihet til å lage hva du vil!

Med vår fleksible skjemabygger kan du lage hva du vil av skjemaer. Dra og slipp ulike skjemaelementer (moduler), som tekstfelt, avkrysningsbokser, radioknapper og nedtrekksmeny, samt større moduler som påmeldingsmodul og timebestillingsmodul.

Modul

Påmeldingsmodul

Denne modulen er vår mest omfattende og kraftfulle løsning. Den inkluderer alle nødvendige funksjoner og logikk for sømløs gjennomføring av kurs, konferanser og events.

Modul

Timebooking-modul

Timebooking-modul gir deg en funksjon som lar deltakerne planlegge og reservere tider eller avtaler innenfor en bestemt tidsramme. 

Modul

Spørsmål & svar-modul

Spørsmål & svar-modul er en funksjon som gir deltakerne muligheten til å svare på alle dine spørsmål. 

Modul

Vurdering

Evalueringskjema etter en konferanse gir verdifull tilbakemelding fra deltakerne, identifiserer forbedringsområder og bidrar til å utvikle bedre arrangementer i fremtiden.

Smilefjes-feedback for en konferanse

Modul

Kommentarfelt

Tekstfelt gir deltakere mulighet for korte svar, mens kommentarfelt gir rom for mer tekst.  

Modul

Dato og klokkeslett

Bruken av dato og klokkeslett i et skjema kan være nyttig i forskjellige sammenhenger. Merk at påmeldingsmodulen og timebookingmodulen har integrert datofunksjon. 

Modul

Nedtrekksmeny

En nedtreksmeny, også kjent som en rullegardinmeny eller en dropdown-meny, er en brukergrensesnittkomponent som viser en liste med valgmuligheter som kan velges fra. Når brukeren klikker eller trykker på menyen, vises en liste med valg, og brukeren kan velge ett av alternativene ved å klikke eller trykke på det. 

Modul

Filopplasting

Filopplasting i et skjema gir muligheten for brukere å laste opp filer som en del av skjemainnsendingen. Dette kan være nyttig i ulike sammenhenger der brukeren trenger å sende inn filer som dokumenter, bilder, CV-er, kvitteringer eller andre relevante filtyper.

Modul

GDPR / Vilkår

GDPR (General Data Protection Regulation) er en personvernlov som regulerer innsamling, lagring og bruk av personopplysninger i EU og EØS. 

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Vi er svært åpne for å utvikle nye funksjoner som kan møte de spesifikke behovene eller tilpasningene du og din bedrift måtte ha. Ta gjerne kontakt med oss for en nærmere samtale og se om våre tjenester kan passe til dine behov. Vi er her for å lytte og finne løsninger som passer best for deg.