Digitale skjema

Bruksområder

Her er 15 forslag din bedrift kan bruke Nordic Multiforms skjemabygger til

Merk at Nordic Multiforms inkluderer en allsidig skjemabygger som kan tilpasses ulike formål og bransjer. Disse bruksområdene gir deg en ide om mangfoldet av funksjoner og muligheter som verktøyet kan tilby.

1. Arrangementspåmeldinger:

Nordic Multiforms kan håndtere registreringer og betalinger for konferanser, seminarer, workshops og andre arrangementer. Deltakerne kan melde seg på, velge sesjoner eller workshops de ønsker å delta på, legge til ekstradeltakere og betale deltakeravgiften direkte via skjemaet.

2. Kursregistrering:

Nordic Multiforms kan brukes til å administrere registreringen for kurs og opplæringsprogrammer. Deltakerne kan velge ønskede kurs, oppgi kontaktinformasjon og betale kursavgift.

3. Jobbsøknader og rekruttering:

Nordic Multiforms kan brukes til å samle inn og administrere jobbsøknader, inkludert opplasting av CV, søknadsbrev og referanser. Rekrutterere kan filtrere og evaluere søknader, planlegge intervjuer og kontakte kandidater.

4. Kunderegistrering:

Nordic Multiforms kan brukes til å samle inn informasjon fra nye kunder, som kontaktinformasjon, preferanser, interesser og tidligere kjøp. Dette kan hjelpe bedrifter med å bygge en kundedatabase, tilpasse markedsføringstilbud og forbedre kundeopplevelsen.

5. Undersøkelser og tilbakemeldinger:

Nordic Multiforms kan brukes til å opprette og distribuere spørreskjemaer og undersøkelser for å samle inn tilbakemeldinger fra kunder, ansatte eller deltakere. Det gir mulighet for fleksible spørsmålstyper, svarvalg og analysemuligheter for å trekke innsikter og forbedre tjenester eller produkter.

6. Feedback og klager:

Nordic Multiforms kan hjelpe bedrifter med å samle inn og håndtere feedback og klager fra kunder. Dette kan inkludere enklere rapportering av problemer, kategorisering av klager og oppfølging for å sikre god kundeservice og problemløsning.

7. Medlemsregistrering:

Nordic Multiforms kan brukes til å administrere medlemsregistrering for organisasjoner, klubber eller nettverk. Deltakerne kan fylle ut medlemsinformasjon, betale medlemsavgift og motta bekreftelse på medlemskapet.

8. Kontaktskjema:

Nordic Multiforms kan brukes til å opprette kontaktskjemaer som gjør det enkelt for besøkende på en nettside å sende inn spørsmål, henvendelser eller tilbakemeldinger.

9. Produktbestillinger:

Nordic Multiforms kan brukes til å ta imot bestillinger av produkter eller tjenester. Dette kan inkludere valg av produkter, kvantitet, betalingsinformasjon og leveringsdetaljer.

10. Frivillig registrering:

Nordic Multiforms kan brukes av organisasjoner og veldedighetsorganisasjoner til å registrere frivillige. Dette kan inkludere å samle inn informasjon om tilgjengelighet, ferdigheter og interesser for å matche frivillige med passende oppgaver.

11. Kundetilfredshetsundersøkelser:

Nordic Multiforms kan hjelpe bedrifter med å utføre kundetilfredshetsundersøkelser og samle inn vurderinger og tilbakemeldinger for å forbedre kundens opplevelse og tjenester.

12. Konkurranser og giveaways:

Nordic Multiforms kan kan brukes til å administrere deltakelse i konkurranser, lotterier eller giveaways. Dette kan inkludere å samle inn deltakernes informasjon og velge en vinner tilfeldig.

13. Timeavtale en-til-en:

Nordic Multiforms kan brukes til å opprette timebestilling som forbedrer kundeopplevelsen. Ved å tilby en enkel og sømløs måte å booke avtaler på nett, kan du spare tid og ressurser for både bedriften og kundene dine.

14. Påmeldingsturer for bussreiser. (ny)

Siste konsept er å skreddersy løsning for busselskap som selger egne turer.

15. Bestill turbuss på 1-2-3 (ny)

Kundene kan enkelt fylle ut reisedetaljer som reisedatoer, destinasjoner, passasjertall og spesielle krav. Busselskapet har muligheten til å velge om prisene skal beregnes i sanntid, slik at kundene får umiddelbar innsikt i kostnadene, eller om prisene først skal vises i tilbudet. Ved ledig kapasitet kan busselskapet endre statusen fra forespørsel til tilbud. Kunden kan deretter signere tilbudet digitalt og motta en bekreftelses-e-post med oppdaterte detaljer. Hvis ønsker det, kan kunden enkelt endre bestillingen frem til avreise uten ytterligere kontakt med busselskapet. Alle vilkår og avbestillingsregler er tydelig angitt av . Dette systemet gir en effektiv måte å administrere og svare på prisforespørsler. Busselskapet kan raskt besvare hver henvendelse, sikre førsteklasses kundeopplevelser og effektivisere sin interne drift.