CRM

CRM-verktøy for arrangører

Tenk orden og kontroll!

CRM står for “Customer Relationship Management” og er den delen i programvaren som holder orden og strukturerer all informasjonen som du samler inn fra dine deltakere som fyller inn dine skjema. 

  CRM

  Kontakter:

  Alle dine kontakter, deltakere og medlemmer er lett tilgjengelig. Det er enkelt å redigere, legge til, slette og administrere dine kontakter og deltakere, e-post, telefon, adresse, osv. Inkludert funksjonaliteter som import/eksport av kontakter, segmentering av kontakter etter kategorier eller grupper, og mulighet for å legge til egendefinerte felt.

  CRM

  Deltakeradministrasjon:

  Full kontroll. Administrer dine deltakere før, under og etter arrangementet. Alt tilgjengelig med et par tastetrykk: deltakerliste, deltakerinnsjekking, deltakerstatus, interne notater, betalinger og mye mer.

  CRM

  Logg:

  All kommunikasjon loggføres, slik at både arrangører og deltakere alltid har oversikt over hvem som har gjort endringer i skjema. Med vår loggføring kan du stole på at ingenting går ubemerket hen, og at all informasjon er transparent og pålitelig. Det er en trygghet for både arrangører og deltakere å vite at ingen endringer går tapt eller forblir uoppdaget. Med vår loggføring får du en smidig og bekymringsfri opplevelse.

  CRM

  E-postmarkedsføring:

  Sende ut e-postkommunikasjon til kontakter, medlemmer og deltakere. Lag så mange mobilvennlige maler med personlig tilpasning du ønsker, for invitasjoner, bekreftelser, påminnelser osv. Du kan enkelt sende meldinger både én-til-én og til grupper. Tilpass kommunikasjonen basert på individuelle status og tidspunkt.

  CRM

  Betalingshåndtering:

  Hvordan du ønsker å ta betalt fra deltakerne er opp til deg. Du kan velge en betalingsleverandør som Stripe, Nets eller Vipps. Vi kan også integrere ditt økonomisystem slik at fakturaer sendes direkte og automatisk fra systemet. Valget er ditt. I skjemaet setter du priser og rabatter, og systemet tar seg av resten. Betalingsstatusen vises i deltakeroversikten.

  CRM

  Samarbeid og deling:

  Vi tilbyr en rekke funksjoner som legger til rette for samarbeid mellom arrangører og involverte medhjelpere. Mest vanlig er deling av skreddersydde deltakerlister via Excel eller mobilvennlige websider. Forelesere kan motta en lenke + passord og sjekke inn deltakere fra sin mobil.  

  Ønsker du å vite mer om våre tjenester og hvordan de kan hjelpe deg?

  Vi er klare til å svare på alle dine spørsmål og gi deg en grundig forståelse av hva vi tilbyr. Enten det gjelder online booking, påmelding, spørreskjemaer, andre skjemaer, tekniske spørsmål, priser eller andre ting du lurer på, er vi her for å hjelpe.