Kontakt

Om: Min side

Etter registreringen opprettes det automatisk en Min side for deltakerne, knyttet til deres e-postadresse. Denne siden gir deltakerne en oversikt over alle aktiviteter og status for registrerte skjemaer.

Min side for deltakere handler hva, hvor og når.

Modul

Smilefjes-feedback for en konferanse

Funksjoner: “Min side”

Mine aktiviteter

Viser en oversikt over alle aktiviteter og arrangementer som deltakeren har registrert seg for, inkludert datoer og status.

Logg

Loggen gir deltakerne mulighet til å se aktivitetsloggen sin, som inkluderer tidligere registreringer, betalinger, e-postinvitasjoner, bekreftelser, påminnelser og SMS. Deltakeren kan også se endringer i skjemaene, for eksempel hvis arrangøren har oppdatert status fra påmeldt til bestått et kurs. All relevant informasjon vil være tilgjengelig i loggen.

Velg språk

Lar deltakerne velge foretrukket språk for navigering og informasjon på plattformen.

Passord

Deltakeren kan oppdatere eller endre passordet sitt for å sikre kontoen.

Kontaktinformasjon

Viser og gir deltakerne mulighet til å oppdatere sin kontaktinformasjon. Deltakere kan ikke endre e-posten sin, men de kan bruke flere e-postadresser om ønskelig. Som arrangør har du muligheten til å slå sammen flere kontoer tilknyttet samme bruker.

Logg ut

Gir mulighet til å logge ut av kontoen for å beskytte personlig informasjon. Deltakere kan også logge inn på en annen konto som tilhører en annen e-postadresse hvis ønskelig.