Kontakt

Om: E-postfunksjoner

E-postmulighetene i Nordic Multiforms er mange, og antall funksjoner er stort. E-post er et viktig verktøy for å dele informasjon med deltakerne dine på en effektiv måte. Dette inkluderer alt fra invitasjoner, bekreftelser, påminnelser, til oppfølging etter arrangementet. Med Nordic Multiforms kan e-poster sendes både automatisk og manuelt, avhengig av behovet ditt.

 

Automatisk E-postutsendelse

Automatisk e-postutsendelse er en effektiv funksjon som gjør det mulig å sende e-poster uten å måtte skriv manuell e-post. Opprett e-postmaler som kan sendes automatisk basert på spesifikke kriterier, for eksempel antall dager, timer og minutter før eller etter et kurs eller en konferanse.

Invitasjon

For å invitere potensielle deltakere til arrangementet og gi dem en oversikt over tema, tid, sted og påmeldingsinformasjon.

Bekreftelse på påmelding

E-postbekreftelse sendes umiddelbart etter at en deltaker har registrert seg, for å bekrefte at påmeldingen er mottatt og godkjent.

Kvittering for betaling

Gir deltakerne en kvittering og bekrefter at betalingen for arrangementet er mottatt, sammen med eventuelle betalingsdetaljer.

Praktisk informasjon

Inneholder viktig informasjon om arrangementet, slik som tid, sted, agenda, parkeringsmuligheter, og annen praktisk informasjon deltakerne trenger å vite.

Påminnelse før arrangementet

Kan sendes kort tid før arrangementet for å minne deltakerne om tid og sted, og for å sikre at de er forberedt.

Endringer eller oppdateringer

Kommuniserer eventuelle endringer i programmet, stedet, eller annen viktig informasjon som deltakerne bør vite om.

Velkomstmelding

Ønsker deltakerne velkommen enten dagen før eller på selve dagen for arrangementet, og gir en kort oversikt over programmet og viktig informasjon.

Oppfølgings- og takkemelding

Sendes etter arrangementet for å takke deltakerne for deres deltakelse og eventuelt dele presentasjoner, bilder eller annet relevant materiale.

Markedsføring eller "Save the Date"

Brukes for å informere om kommende arrangementer og skape interesse, ofte før det formelle invitasjonsstadiet.

Send ny e-post

Når du skal sende en e-post, åpner du en kontakt, en deltaker eller en liste med flere kontakter samtidig. Du kan deretter designe en ny e-post fra bunnen av eller velge en mal. Du har muligheten til å velge skrifttype og farger, legge inn bilder, lenker, tagger, knapper, vedlegg og kursbevis.

Velg kontakt (er)

  1. Åpne Kontakter i venstre meny eller Deltakere på startsiden.
  2. Deretter kan du åpne en bestemt kontakt og klikke på E-post, eller markere sjekkboksen for flere kontakter samtidig.
  3. Når du har valgt kontaktene, klikker du på Send e-post.

 

Skriv nye e-post og send

  1. Skriv standard epost og klikk send
  2. Alle kontaktene du har markert vil motta e-post

 

Bruk e-postmal og send

En e-postmal er en forhåndsdefinert mal som brukes til å opprette e-postmeldinger i forbindelse med invitasjoner, informasjon, påminnelser og bekreftelser. E-postmaler kan inneholde overskrifter, tekst, logoer og lenker til et arrangement eller en kurside. Ved å bruke e-postmaler kan en organisasjon eller enkeltperson sikre at alle utgående e-postmeldinger har en ensartet og profesjonell utforming, samtidig som de sparer tid ved å unngå å skrive de samme elementene på nytt hver gang de sender en e-post. E-postmaler kan også inkludere variabler eller plassholdere som kan tilpasses for hver enkelt melding, for eksempel mottakerens navn eller andre personlige detaljer.

Legg til vedlegg fra disk.

  1. Til høyre i e-postmodulen vises en knapp med Innstillinger.
  2. Legg til vedlegg fra disk.

Legg til PDF-vedlegg: Billett, Kursbevis, sertifikat, osv

  1. Til høyre i e-postmodulen vises en knapp med Innstillinger.
  2. Legg til PDF-vedlegg fra Nordic Multiplatforms: kurs, sertifikat, osv

Send ny e-postbekreftelse (manuelt)

  1. Til høyre i e-postmodulen vises en knapp med Innstillinger.
  2. Velg hvilken nettside (skjema) bekreftelsen gjelder for.
  3. Plasser markøren i e-posten der du ønsker å plassere koden [form_all_data]. Denne taggen bør plasseres nederst i e-posten for å liste opp alle svarene deltakeren har fylt ut i skjemaet.
  4. Klikk på den grønne knappen “Legg til”.
  5. Send kun denne e-posten til kontakter som allerede har fylt ut skjemaet!
  6. Merk at taggen [form_all_data] er identisk med den som brukes i en vanlig bekreftelse som sendes automatisk etter utfylling av skjemaet. Hvis du skal lage en e-post som skal erstatte standard bekreftelses-e-post, trenger du ikke å velge nettside først, da dette skjer automatisk.

Legg med tagger [ Navn ]

  1. Til høyre i e-postmodulen vises en knapp med Innstillinger.
  2. Finn og kopier tagger